Verhuur Appartementen

Midden in het centrum van Noordscheschut op 50 meter van supermarkt, bakker en kapper liggen op 1e etage van het gezondheidscentrum Noordscheschut twee ruime (160m2) appartementen (maissonettes) Bouwjaar 2018.

De gezamelijke hal heeft een voordeur die voorzien is van een videointercom met deurbediening. In de entree is een rolstoel plateaulift aanwezig. Op de eerste verdieping is een ruime hal met daglicht en voordeuren naar de twee appartementen.

Deze luxe uitgevoerde appartementen beschikken op de eerste verdieping over een ruime woonkamer met open keuken, hal met toilet en trap naar de tweede verdieping. De woonkamer kijkt uit over het nieuwe centrumplein van Noordscheschut en door middel van de grote openslaande franse deuren aan de voorzijde kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van de zon. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft een deur naar het achter gelegen grote balkon. De balkon/keukendeur kan tevens dienen  als achter ingang.

Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd waarvan de master bedroom een grote walkin closet heeft. Ook is er een grote berging die eventueel ook dienst kan doen als derde kleine slaapkamer. De luxe badkamer heeft een dubbele wastafel opbergruimte en een zeer royale inloop douche. Eventueel is er nog de ruimte voor het plaatsen van een bad.

In de natte kast is de cv geplaatst en is er ruimte voor een wasmachine en droger.

Ook is er op de begane grond een berging van 18m2. Eventueel is er de mogelijkheid om een garage bij te huren.

De appartementen zijn zeer geschikt voor senioren die ruim, dicht bij zorg en dagelijkse voorzieningen maar niet in de grote appartementencomplexen willen wonen. Heeft u interesse in een van de appartementen neemt u dan contact met ons op via het contact formulier.

Nog 1 appartement beschikbaar (appartement 2 op tekening)

 1everdieping2everdieping